Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Kovács Krisztián vagyok, a Kovács Fonó cégvezetője. Vezseny, mint azt nagyon sokan tudják, „a kosárfonás faluja” volt. Családom több generációs múlttal rendelkezik a kosárfonás, fonott bútor készítés területén.

Kovács Krisztián
Kovács Krisztián

Engedje meg, hogy felhívjuk a figyelmét a Kovács Fonó által készített több mint száz féle termékre! E népművészeti tárgyak kiváló minőségű, hagyományosan, kézzel készített használati eszközök. Lakkozással, festéssel, pácolással tesszük tartósabbá, igény szerint textíliákkal színesítjük fonott termékeinket.

Kiváló minőségű tiszai fűzvesszőből készítjük termékeinket, amelyek kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek: könnyen megmunkálhatóak, hajlíthatóak, vághatóak, viszonylag nagy szilárdságúak, kicsi a fajsúlyuk, és tartósak. A fonott bútorok minimális gondozás mellett akár 20-25 évig szolgálhatják kényelmét! Amennyiben a bútorokat óvja a közvetlen erős napsugárzástól, és az esőtől, és néhány évente újralakkozza azokat, garantált a hosszú élettartam!

Vezseny Látkép
Vezseny Látkép

A Kovács Fonó magánszemélyek és viszonteladók jelentkezését egyaránt várja! Külön kedvezményt biztosítunk óvodáknak, iskoláknak, valamint éttermeknek, szállodáknak, ajándék- és virágboltoknak nagyobb mennyiség rendelése esetén!

A nagyobb megrendeléseket, 150 ezer Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk, egyéb esetekben futárszolgálattal van lehetőség, az országon belüli kiszállításra. Ennek részleteit a Kapcsolat menüpont alatt megtalálhatják!

Remélem, honlapunk elnyeri tetszését, és a Kovács Fonó facebook oldalán követi hírfolyamunkat!

Fedezze fel személyre szabott ajánlatainkat, és merüljön el a fonott bútorok időtlen, attraktív világában! Ne feledje, csak a képzelete szabhat határt!

Üdvözlettel
Kovács Krisztián


Ismerje meg miért választottak minket eddigi vásárlóink, kattintson ide.>>