Termékeink

A kényelem nem luxus többé. Exkluzív bútorainkkal kertjébe, teraszára varázsolhatja a nyaralás megfizethetetlen élményét. Már csak egy jó koktélról, vagy jeges kávéról kell gondoskodnia!


Bababútorok

Kézzel készített bababútorok vidám színekben, könnyű súlyúak, mégis erősek, strapabíróak. A fonott gyerekbútorok nemcsak a lakás díszei lehetnek, hanem remek kiegészítői az orvosi várószobáknak, áruházak, éttermek, hotelek gyermek játszóházainak is – egyszóval mindenhova, ahol a gyermekeket örömmel fogadják!

Bababútorok
Bababútorok

Tekintse meg a bababútorainkat, kattintson ide.>>


Asztalok, székek, kanapék

Hívja meg barátait, és fogyassza el a kerti partik finomságait a derűs társaságban, vagy egyszerűen csak dőljön hátra fonott székében egy mozgalmas nap után, vegyen magához egy pohár bort, egy szórakoztató olvasmányt! A fonott székeinkkel garantáltan elégedett lesz, hiszen kényelmes ülésmagassága révén alkalmas mind a könnyed kikapcsolódásra, mind az étel elfogyasztásához is. Éttermek, szállodák részére ajánljuk komplett garnitúráinkat, és a rendkívül praktikus bárainkat bárszékekkel, ami kiválóan alkalmas akár a konyhában egy gyors reggeli elfogyasztására is.

Asztalok, székek, kanapék
Asztalok, székek, kanapék

Tekintse meg az Asztalokat, Székeket, Kanapékat, kattintson ide.>>


Ágyak, szófák

A kényelem nem luxus többé. Exkluzív bútorainkkal kertjébe, teraszára  varázsolhatja a nyaralás megfizethetetlen élményét. Már csak egy jó koktélról, vagy jeges kávéról kell gondoskodnia!

Ágyak, szófák
Ágyak, szófák

Tekintse meg az Ágyakat, Szófákat, kattintson ide.>>


Szekrények, polcok, komódok

Egyszerűség, praktikusság, design
Szekrényeink praktikusak, univerzálisak. Jól mutatnak a folyosón, a fürdőszobában, a hálószobában, a lakás nélkülözhetetlen kellékei lesznek.

Szekrények, polcok, komódok
Szekrények, polcok, komódok

Tekintse meg a Szekrényeket, Polcokat, Komódokat, kattintson ide.>>


Kosarak, tárolók, lakáskiegészítők

Könnyen mozgathatók, hasznosak, strapabíróak. Fonott kiegészítőink segítségére lesznek a mindennapokban. Kis kedvencének ideális otthonul szolgálnak a kisállatok számára készült kosaraink, tárolóink a lakás mutatós díszei lesznek, a bevásárlások elengedhetetlen kelléke pedig a bevásárlókosár.

Kosarak, tárolók, lakáskiegészítők
Kosarak, tárolók, lakáskiegészítők

Tekintse meg a Kosarakat, Tárolókat, Lakáskiegészítőket, kattintson ide.>>


Kisállat kosarak, virágtartók

Kis kedvencének ideális otthonul szolgálnak a kisállatok számára készült kosaraink. Az nem történhet meg, hogy cicája, vagy kutyusa nem kedveli meg új hálóhelyét. Több méretben készülnek, akár színes, puha béléssel is megvásárolhatja.
Szebbnél szebb virágtartóink garantáltan a lakás, kertek díszei lesznek.
Ajándékboltok, virágboltok jelentkezését is várjuk!

Kisállat kosarak, virágtartók
Kisállat kosarak, virágtartók

Tekintse meg a Kisállatkosarakat, Virágtartókat, kattintson ide.>>